Оскарження висновку військово-лікарської комісії

Як оскаржити помилковий висновок військово-лікарської комісії

якщо Ви вважаєте що не всі діагнози враховані, належним чином не досліджено дійсний стан Вашого здоров’я.

Порядок оскарження висновку військово-лікарської комісії

передбачений на законодавчому рівні і процедура оскарження висновку військово-лікарської комісії має відбуватись чітко у відповідності до законодавства. Висновок ВЛК первинний може бути оскаржений до регіональної ВЛК, якщо результат не влаштовує, висновок військово-лікарської комісії оскаржується до ЦВЛК, тільки після не згоди з висновком ЦВЛК, висновок ЦВЛК оскарження в суді із можливим призначенням судово-медичної експертизи, тоді точно уже все буде встановлено об’єктивно.

Якщо бажаєте відстоювати свої права на всіх стадіях проходження військово-лікарської комісії — військовий адвокат надасть правничі послуги послуги по оскарженню висновку ВЛК, оскарження висновку ЦВЛК, все буде професійно і як результат — об’єктивний висновок ВЛК або ЦВЛК.

Рапорт на ВЛК

юридична допомога в складанні та поданні, тому що під час війни не завжди у військовослужбовця є можливість скласти вірно, а саме головне подати і зареєструвати рапорт на ВЛК, тому що військова частина хтозна-де, а військовослужбовець далеко поза межами своєї частини. В такому випадку рапорт на ВЛК — подача законним представником адвокатом з усіма повноваженнями, підписаний договір на адвокатські послуги із самим військовослужбовцем або його близькими родичами в його інтересах (дозволено по закону) і буде Вам проходження ВЛК, військовослужбовця зобов’язані доставити для проходження ВЛК або лікування, тому якщо цікавить і є потреба в проходженні ВЛК та лікуванні — телефонуйте

військовий адвокат юридично грамотно все оформить.

Рапорт на лікування

як потрапити на лікування військовослужбовцю, якщо є проблеми зі здоров’ям? Точно так же, як і в описаному вище абзаці, як потрапити на ВЛК через представника. Цікавить потрапити на лікування якщо є складнощі — телефонуйте, пишіть тел.

Судовий порядок оскарження ВЛК

оскаржується рішення ВЛК в адміністративних судах згідно КАС України і нічим майже не відрізняється від інших оскаржень, тільки специфікою, пов’язаною із медичними знаннями та медичною термінологією, знанням медичного права. Тому є специфіка в оскарженні, оскарження рішення ВЛК, оскарження рішення ЦВЛК військовим адвокатом разом із медичним спеціалістом, є потреба в юридичних послугах — телефонуйте тел.

Оскарження висновку ВЛК

оскарження рішення ЦВЛК проходить досить швидко, як це можливо під час війни та залежить від регіону України. Робота ВЛК пов’язана із здоров’ям людей, тому «тягнути» довго тут ніяк не можна.

Неправомірне рішення ВЛК

обов’язково буде переглянуто, якщо звичайно Ви цього бажаєте і оскаржуєте. Без Вашого бажання ніхто не буде цим займатись.

Якщо цікавить оскарження висновку ВЛК, з яким Ви не згодні — телефонуйте, тел.

Правничі послуги по оскарженню рішення ВЛК

по всій території України.

Комісування із ЗСУ

за результатами висновку ВЛК, ЦВЛК цілком імовірне, якщо у Вас дійсно є проблеми із здоров’ям і за рішенням ВЛК, ЦВЛК Ви більше «не боєць».

Звільнення із ЗСУ за станом здоров’я

після лікувань, проходження ВЛК, ЦВЛК цілком можливе, якщо вичерпані всі можливості по відновленню Вашого здоров’я до такої стадії, що Ви можете нести фізичні та моральні навантаження під час війни.

Обмежено придатний до військової служби

частий висновок ВЛК. Що це означає? У військовослужбовця є вади зі здоров’ям, але досить не значні або і значні, але вони не заважають залишатись на військовій службі в тилу, склади, кухня, військомат і так далі.

Після встановлення ВЛК обмеженої придатності до військової служби, військовослужбовець має бути переведений на легку службу з стройової на не стройову, як по термінології звучить у військових. Якщо є складнощі із переводом в зв’язку із обмеженою придатністю, телефонуйте, тел

та юридичної допомоги військового адвоката будуть обов’язково виконані приписи ВЛК що до обмежень до військової служби. Війна війною, а приписи військово-лікарської комісії що до обмежень в службі мають виконуватись навіть під час війни і вони виконуються дуже швидко, якщо правничі послуги надає військовий адвокат. Телефонуйте +38 068-189-68-68 і припис ВЛК буде виконано як того вимагає закон.

Відстрочка від мобілізації за станом здоров’я

здійснюється за висновками ВЛК, ЦВЛК.

Відстрочка від мобілізації по хворобі

можлива лише після проходження медкомісії, висновки ВЛК та висновки вище стоящої регіональної ВЛК.

Звільнення від мобілізації за станом здоров’я

цілком імовірне, якщо у Вас є діагнози, згідно яких Ви не придатні до військової служби у військовий час. Діагнози по непридатності затверджені чітко на законодавчому рівні. Але наявність їх в повній мірі, як визначено по законодавству, вивчає та вирішує ВЛК, Ваші думки з їх можуть розходитись, тому якщо Ви вважаєте, що Ви непридатний до військової служби у військовий час, а ВЛК визначило інше, маєте право оскаржити рішення ВЛК про придатність або про обмежену придатність краще всього за допомогою правничих, юридичних послуг військового адвоката, телефонуйте, пишіть, тел.